joi, 2 ianuarie 2020

Happy 2020!

Cineva mi-a recomandat sa incerc sa scriu mai des si trebuie sa recunosc ca m-a pus pe ganduri. De ce? Pentru ca, in general, nu cred ca am lucruri de povestit :-). Sunt foarte pasionata de ceea ce fac si incerc sa-mi organizez timpul astfel incat sa pot sa absorb macar o parte din ultimele noutati - care sunt, pur si simplu, din ce in ce mai interesante. Dar de scris, ...ce sa scriu?

Voi incerca anul asta sa schimb asta, iar momentan ma gandesc la o varianta.

Pana atunci, R-Ladies Bucharest se pregateste in ianuarie de intalnirea numarul #5 si in curand voi termina un curs la care lucrez de anul trecut (un proiect care a aparut de nicaieri, dar a venit pur si simplu la fix; in februarie sper sa incep sa povestesc despre el, stati pe aproape ;-) ! ).

Ce veti gasi pe blog in 2020?

Pentru ca blogul asta l-am facut pentru a construi statistici pentru google analytics :) si a putea prezenta intr-o comunitate, voi incerca sa scriu pentru aceasta comunitate, comunitatea celor pasionati de marketing, tehnologii si date. Asta inseamna ca voi scrie despre analytics, adica R, Excel, SAS si ce mai consider interesant pe parcurs ;-).

Happy 2020!